Pioneers gezocht uit Beesel en Reuver

Beesel Reuver

Stichting De Nieuwe Zakelijkheid organiseert op 18 april aanstaande “The Essential Meeting”, een bijeenkomst over de toekomst van de Regio Venlo. De organisatie is nog op zoek naar pioniers en innovatieve denkers uit de gemeente Beesel die hierbij willen aansluiten. Tijdens “The Essential Meeting” die plaatsvindt in Theater de Maaspoort gaan vernieuwers en vooruitstrevende denkers uit Noord-Limburg met elkaar in gesprek over leven en werk in deze regio. Bent u erbij?

Wat is The Essential Meeting
De Nieuwe Zakelijkheid is benieuwd naar de ‘essentials’ van de vooruitstrevende denkers uit deze regio: wat hebben zij nodig om een boeiend en leuk leven te kunnen leiden? Waar worden de pioniers uit Venlo, Peel en Maas, Venray, Gennep, Beesel en Horst aan de Maas blij van? Waar krijgen ze energie van? Welke dingen dragen eraan bij dat zij leven en werken in deze regio eigenlijk best tof vinden?
De Nieuwe Zakelijkheid zoekt nog pioniers uit Beesel die mee willen denken over bovenstaande vragen en drie foto’s willen maken van hun ‘essentials’. Wat maakt hun leven hier interessant? Dit kunnen producten of mensen zijn, maar ook dingen, momenten, ideeën of gebeurtenissen. Tijdens de bijeenkomst op 18 april spelen die snapshots een hoofdrol in een gesprek over de toekomst van Noord-Limburg.

Wat is De Nieuwe Zakelijkheid?
De wereld is de afgelopen jaren onder invloed van nieuwe technologieën en social media in rap tempo veranderd. Oude denkbeelden en traditionele werkwijzen worden steeds vaker overboord gegooid en men kiest steeds vaker voor een onconventionele aanpak. Een aantal Venlose “young professionals” constateerden dat ook in hun omgeving zo’n nieuwe state of mind in de lucht hangt die best eens het toekomstig DNA van de regio zou kunnen gaan bepalen. Gedreven door het idee dat het nieuwe denken een vooruitgang is, besloten zij deze ontwikkelingen een platform te bieden en een community van gelijkgestemden te creëren onder de noemer De Nieuwe Zakelijkheid.

Nieuwsgierig? Kijk  voor meer informatie op onze website www.denieuwezakelijkheid.org of stuur een mail naar info@denieuwezakelijkheid.org.

Tummers advertentie