Wijkagent geeft 500ste vriend een cadeau

Beesel Nieuws Reuver

De wijkagent van Beesel-Reuver gaat met de tijd mee en heeft onlangs een facebook profiel geopend. Sinds kort heeft hij 500 ‘vrienden’ aan zijn digitaal profiel. Hoewel de wijkagent het druk heeft, wist hij zaterdagmorgen een klein presentje af te leveren laat hij weten op het profiel.

Als bedankje bracht ik vanmorgen een kadootje bij hem thuis: een mooie pen met politie-opdruk en een USB-stick van het verkeershandhavingsteam Limburg. Aan zijn gezicht te zien was hij er blij mee. Op naar 1000….met weer een kadootje?” aldus de wijkagent.

Met het profiel wil de wijkagent meer in contact zijn met de burgers in zijn werkgebied. Zo is het mogelijk om met de agent te chatten als hij niet in de wijk is.

Tummers advertentie

Tagged