130 uur non-stop darten voor het goede doel

Events Regio Roermond

Twee jongens uit Roermond gaan 130 uur darten voor het goede doel. Van 16 tot en met 21 september 2013 gaan Jochem Minkenberg en Rob Toma uit Roermond 130 uur non-stop darten voor het goede doel. De opbrengst zal worden gedoneerd aan Make-A-Wish-NL. De actie zal plaatsvinden bij Café Kanters te Ool.

Deze stichting zet zich in voor ernstig zieke en terminale kinderen die een wens hebben. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark met de hele familie, of een liedje opnemen met een bekende zanger. Make-A-Wish-NL bekostigd en regelt alles om de wensen van deze kinderen voor hen te verwezenlijken. Wilt u ook wat betekenen voor deze kinderen? Steun dan onze actie door een bedrag te doneren. Kijk ook eens op de website van Make-A-Wish-NL voor meer informatie over kinderwensen en acties!

Tummers advertentie

Tagged