Man onwel naast het spoor

112 Nieuws Reuver

Donderdagochtend is een 52-jarige man uit Bosnië onwel aangetroffen naast het spoor tussen de Heerstraat en Hovergelei. In eerste instantie was de melding dat er een persoon zou zijn aangereden door een trein, later bleek dat niet zo te zijn.  De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de hulpdiensten was hij onderkoeld en verward.

Hoe de man naast het spoor is gekomen is niet bekend, de plek is namelijk een niet toegankelijke locatie. De politie gaat er vanuit dat hij aan het wandelen was naast het spoor toen hij een epileptische aanval kreeg.

Treinverkeer tussen Reuver en Roermond was lange tijd gestremd. Rond kwart over acht werd het treinverkeer weer hervat.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/Dv2QUYS97eQ?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=Dv2QUYS97eQ&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5068″ /]Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged