Brand bij verzinkerij op Mariastraat

112 Nieuws Offenbeek

Vrijdagmorgen is er brand uitgebroken in een productiehal van een verzinkerij op de Mariastraat in Reuver. Volgens eerste berichten zouden smeulende resten vlam hebben gevat door de afzuiging. Door de brand stond de hele hal vol met rook.

BHV’ers van het bedrijf hebben de brandende pallet naar buiten gebracht en geblust. De brandweer heeft na aankomst de hal gecontroleerd en overige smeulende resten gedoofd. De hal is daarna geventileerd.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/5zAW9jcYXIY?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=5zAW9jcYXIY&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9655″ /]


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged

1 thought on “Brand bij verzinkerij op Mariastraat

Comments are closed.