Woonboerderij verwoest door brand

112 Regio Venlo

Een leegstaande woonboerderij op de Kockerseweg in Boekend (Venlo) is vrijdagavond verwoest door een felle brand. Rond elf uur werd het vuur ontdekt, bij aankomst van de brandweer waren delen van het dak al ingestort. De brandweer had het vuur na een uur onder controle.

Men kon niet voorkomen dat de woning volledig verwoest zou worden. De woning werd ten tijde van de brand verbouwd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, maar vermoed wordt dat de brand is aangestoken.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/CSJwjlwZHl0?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=CSJwjlwZHl0&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7941″ /]
Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged