Vrouw gewond na verkeersruzie

Regio Roermond

Een voorrangskwestie is waarschijnlijk de aanleiding dat twee partijen zaterdagmiddag een conflict kregen op de Kroppestraat. Een vrouw raakte hierbij gewond toen zij vermoedelijk wilde ingrijpen.

Rond 16.00 uur zaterdagmiddag was er tussen twee auto’s op de Kroppestraat een voorrangskwestie in het verkeer. Waarschijnlijk is dit de aanleiding geweest voor een conflict tussen beide partijen. Een 23-jarige man uit Maasmechelen dreigde met een mes, waarop een 25-jarige vrouw uit Belfeld die in dezelfde auto zat probeerde in te grijpen en daarbij verwondingen opliep. De man werd vervolgens na een worsteling door de twee inzittenden van de andere auto in bedwang gehouden, totdat de politie arriveerde.

De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met ernstig letsel aan haar aan hand. De 25-jarige man is net als de 46-jarige man uit Roermond en een 44-jarige man uit Swalmen aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek.

Tummers advertentie

Tagged