Opnieuw brand bij metaalbewerker

112 Nieuws Offenbeek

Maandagavond is er opnieuw brand uitgebroken bij een metaal verwerker op de Mariastraat in Offenbeek. Vrijdag brak er al brand uit in een afzuiging in de productiehal van het bedrijf, toen wisten de BHV’ers en brandweer door snel optreden erger voorkomen. Maandagavond was de brandweer wederom snel ter plaatse, en wist opnieuw erger te voorkomen.

De brandweer ontdekte dat een andere afzuiging van het bedrijf vlam had gevat. In het dak werd brandvorming boven in de pijp werd gezien. De brandweer heeft het dak rondom de afzuiging gecontroleerd. Nadat de brand was geblust werd de hal rook vrij gemaakt waarna de brandweer retour ging. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged

1 thought on “Opnieuw brand bij metaalbewerker

Comments are closed.