Tandemclub Limburg te gast bij VV Bieslo

Events Nieuws Overige

Tandemclub Limburg is een verenging welke mensen (jong en oud), met een visuele beperking instaat stelt te nieten op de fiets. Dit is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan, en het vergt dan ook veel tijd en energie van vele vrijwilligers, welke dit uiteraard graag doen. Het is voor iedereen telkens een geweldige ervaring om samen op pad te gaan.

Als vereniging streven we ernaar om de mensen een compleet verzorgde dag te bezorgen. Het begint ’s morgens met het gezellig samenkomen, onder het genot van een kopje koffie en een lekker stukje vlaai. Terwijl de vrijwilligers de fietsen in orde maken voor het vertrek.
Als iedereen er is en de koppels zijn aan elkaar voorgesteld, gaat de hele stoet onder begeleiding van verkeersregelaars op pad voor een toch van +/- 45 km. Halverwege wordt er altijd op een gezellige locatie pauze gehouden en wat gegeten en gedronken. Daarna wordt de rest van de route afgelegd. Op het einde van de middag komen we dan weer aan bij het vertrekpunt, waar nog gezellig wat wordt gegeten, gedronken en nagepraat. Onze ervaring is dat iedereen het altijd een geweldige dag heeft gevonden en dan ook weer uitkijkt naar de volgende tocht. Men hoeft geen eigen tandem te hebben (mag wel), daar zorgt de vereniging dan voor.

We willen via deze weg, alle vrijwilligers welke dit allemaal mogelijk maken nogmaals bedanken.

Speciaal dank voor deze tocht gaat uit naar VV Bieslo die door het belangeloos beschikbaar stellen van hun accommodatie ons deze mooie dag bezorgd. Indien u meer over onze vereniging wilt weten kunt u dit vinden op onze website.

Tummers advertentie