Belfeld krijgt definitief in de zomer pinautomaat

Regio Venlo

De Rabobank is op zoek gegaan naar een nieuwe locatie in Belfeld en heeft in deze een partner gevonden in Woonservice Urbanus uit Belfeld. De geldautomaat zal dan ook gevestigd worden in het pand van de woningcorporatie aan de Schoolstraat, aldus Belfeld.nu. Zowel de Rabobank als Woonservice Urbanus streven naar een goede leefbaarheid in Belfeld en de beschikbaarheid van een geldautomaat draagt daar absoluut aan bij.http://www.ruiver.nl/wp-admin/post-new.php

Plofkraak
Eind november vorig jaar was de geldautomaat van de Rabobank in Belfeld doelwit van een plofkraak. Door de toename van dit soort criminaliteit en de steeds zwaarder wordende middelen die hierbij ingezet worden, heeft de bank destijds geconcludeerd dat het niet langer verantwoord is een geldautomaat onder appartementen te vestigen. Binnenkort zal een begin gemaakt worden aan de verbouwingswerkzaamheden. De verwachting is dat de geldautomaat rond de zomer in gebruik kan worden genomen.

Tummers advertentie

Tagged