3e keer brand bij metaalbewerker

112 Nieuws Reuver

Zaterdagmorgen er wederom brand uitgebroken bij een metaal bewerker op de Mariastraat. De brandweer is met groot materieel uitgerukt naar het bedrijf. Ter plaatse bleek dat er brand was uitgebroken in de afzuig installatie van een fabriekshal. Opvallend is dat daar twee keer eerder deze maand brand is uitgebroken.

De brandweer heeft de brandende afzuiging gedemonteerd om de brand meester te kunnen zijn. Vanwege de brand ontwikkeling rukte de groot materieel uit. Zo kwamen er voertuigen uit Venlo en Weert het Reuverse korps assisteren.

Ook de burgemeester Petra Dassen kwam een kijkje nemen. Zij heeft gesproken met de omwonenden en brandweer over de veiligheid. De omwonende hebben al jaren last van stankoverlast van het bedrijf. Nu er voor de derde keer in korte tijd brand is uitgebroken beginnen ze omwonende zich zorgen te maken over hun veiligheid. De brandweer heeft laten weten dat er geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen bij deze brand. Een specialist heeft dat nauwlettend in de gaten gehouden. De burgemeester gaat binnenkort met omwonende praten over de aanpak van de stank.

Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged

1 thought on “3e keer brand bij metaalbewerker

Comments are closed.