Kleine bosbrand nabij de Walsberg

112 Nieuws Reuver

Zondagmiddag is er brand uitgebroken in het bosgebied aan de Heideakkerweg nabij de Walsberg. De brand werd gemeld even na half drie door een wandelaar die rook in de struiken zag. De gealarmeerde brandweer wist door snel optreden erger de voorkomen en had de brand snel geblust.

In de natuurgebieden kan door de droogte snel brand uitbreiden tot een flinke bosbrand. De oorzaak van de brand is niet bekend, volgens een fietser in het bos zouden een drie tal jongeren zich verdacht hebben gedragen vooraf de brand.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/rm-6vubBwsI?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=rm-6vubBwsI&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7635″ /]
Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged