Strandbad Drakenrijk in Mei open

Events Nieuws Reuver

Het strandbad bij het Drakenrijk gaat in Mei open, dat heeft de recreatie ondernemer Ton Derks laten weten tijdens de open dag van het “Vennootschap van de Draak”. Tijdens de open dag die werd gehouden afgelopen zondag kon men het toekomstige Drakenrijk voor het eerst officieel bezoeken. Vele bezochten het park met gemengde gevoelens. Het park is immers nog niet ‘klaar’. Begin Mei worden alle veiligheids-onderdelen ge├»nstalleerd in en rondom het strandbad.

De bouw van het park loopt momenteel redelijk volgens de ondernemer. Hij voegt daar aan toe dat alles in processen zal verlopen, dat een aantal jaren kan duren. Tijdens de open dag konden belangstellende zich inschrijven voor een nieuwsbrief. Via die brief worden zij op de hoogte gehouden van het proces bij het Drakenrijk.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/1DX5m9S2sN0?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=1DX5m9S2sN0&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4908″ /]Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged