Zonder rijbewijs met openstaande boetes te hard op A73

112 Regio Venlo

Een 38-jarige man is vrijdagavond door de politie aangehouden nadat zonder rijbewijs ruim zeventig kilometer te hard met zijn auto over de A73 ter hoogte van Tegelen reed.

Vrijdagavond rond 21.15 uur reed de man met zijn auto over de A73 richting Venlo, ruim zeventig kilometer per uur te hard, op een stuk te hoogte van Tegelen waar men 100 km/u mag rijden. De bestuurder is door het verkeersteam van de politie een stopteken gegeven. Toen de agenten na controle het rijbewijs wilden invorderen bleek dat de man niet in bezit was van een geldig rijbewijs. Daarnaast bleek uit controle dat hij nog voor ruim 3.000 euro aan verkeersboetes had openstaan. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt en hij is overgebracht naar het politiebureau om zijn boetes te voldoen.

Tummers advertentie

Tagged