Camper kantelt op A73 na klapband

112 Regio Venlo

Een gekantelde camper zorgt woensdag voor problemen op de A73. De rijbaan richting Nijmegen was korte tijd gestremd. Verkeer moest via de op- en afrit het ongeval voorbij.

De brandweer rukte met twee voertuigen uit, volgens de eerste melding zou het ongeval ter hoogte van Beesel te zijn, later bleek dat het ter hoogte van Belfeld was. Niemand raakte bij het ongeval gewond, de bestuurder van de camper raakte de macht over het stuur kwijt nadat een van de achterwielen klapten.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/lHZxx_269Gg?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=lHZxx_269Gg&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5731″ /]

 


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie