Dodenherdenking in de gemeente Beesel

Beesel Events Gem. Beesel Reuver

Op 4 mei vinden er in de gemeente Beesel twee herdenkingen plaats. Eén officiële Dodenherdenking in de St. Lambertuskerk in Reuver en één herdenking in de kern Beesel. Deze laatste herdenking is een initiatief van Kernoverleg Beesel en Haar Toekomst.

Dodenherdenking kern Reuver
Om 19.30 uur start de officiële herdenking van de gemeente in de St. Lambertuskerk in Reuver. Het college van burgemeester en wethouders is aanwezig bij deze officiële herdenking. De herdenking vindt plaats onder muzikale begeleiding van het Reuvers Mannenkoor.

Om ongeveer 19.55 uur volgt een korte stille tocht naar de begraafplaats. Daar zal om 20.00 uur twee minuten stilte in acht worden genomen.

Na afloop van de officiële herdenking zijn alle aanwezigen welkom in het gemeentehuis voor een kopje koffie of thee.

Dodenherdenking kern Beesel
Er is 4 mei ook een herdenking in de kern Beesel. Deze herdenking wordt georganiseerd door Kernoverleg Beesel en haar Toekomst. De herdenking start om 18.30 uur in de St. Gertrudiskerk in Beesel. Burgemeester Dassen zal tijdens de kerkdienst een korte toespraak houden. Aansluitend aan deze herdenkingsdienst vindt er een plechtigheid plaats bij het graf van Sgt. H. Hiscox en bij het monument voor de Beeselse oorlogsslachtoffers.

Na afloop van de herdenking zijn alle aanwezigen welkom in Herberg de Bongerd voor koffie/thee en vlaai

Tummers advertentie