Motorcross Spektakel voor alle basisschoolleerlingen

Events Nieuws Reuver

Na enkele jaren van afwezigheid is het weer terug: een opstap dag Motorcross in Beesel! Op zaterdag 25 mei 2013 kunnen kinderen 3 heats rijden op het speciaal aangelegde parcours in de buitenrijbak van manege De vossenkuil te Reuver.

De organisatie van deze motorcross is in handen van Motorcrossclub Beesel in samenwerking met Stichting Cultuurpad en begeleiding vanuit Ready2Compete en Motorsport Organisatie Nederland. Tijdens deze unieke opstap dag kunnen de kinderen van groep 5 tot en met 8 kennismaken met de motorsport. Tussen de heats door, wordt er uitleg gegeven over motorcross voor de jeugd.

Kinderen van groep 5 tot en met 8 van alle 4 de basisscholen in de gemeente Beesel kunnen zich inschrijven per mail bij Pieter Chatrou van Stichting Cultuurpad: [email protected] Ouders dienen hiermee wel akkoord te gaan en ook in het begin aanwezig te zijn in verband met het tekenen van een WA-verzekering.

Tummers advertentie

Tagged