Beeselse BOA gaat op afval letten

Gem. Beesel Nieuws

De Beeselse BOA gaat zich komende weken richten op het correct aanbieden van afval bij de ondergrondse containers. Dat heeft de gemeente laten weten via haar website. In de gemeente is al enkele jaren een BOA (Buitengewoon Opsporingsambtenaar) actief die zich vooral op zogenaamde “kleine ergernissen” van de burger richt. Zoals overlast van honden, afval en de verkeerswet.

In de APV (Algemene Plaatselijke Verordening) staan de specifieke regels die gelden in de gemeente Beesel. De BOA controleert of die regels worden nageleefd door de burger. In Beesel werkt Fernandus van der Sluijs als BOA. Zijn bureau staat in het gemeentehuis maar Fernandus is vaker buiten te zien, in uniform.

Of dit tot de verleden tijd hoort is nog maar de vraag.
Tummers advertentie

Tagged