Gewoon Lokaal Uitzending 3

Gewoon Lokaal Nieuws

In de derde aflevering van Gewoon Lokaal gaat het over de kunstgroep Artimosa, Ruivers treffen en de Olympia’s tour. In het onderdeel aan de tafel maakt u kennis met de kunstgroep die in Mei een grote kunstbeurs organiseren bij de Witte Stein.

Het Ruivers treffen wordt voor de 36ste keer georganiseerd, Fer Schouten legt uit wat Ruivers treffen in de jaren zo uniek en groots maakt. Olympia’s tour is komende drie jaar weer in de gemeente Beesel. De meningen over het gigantische wielren tour door de gemeente zijn verdeeld. Echter heeft het evenement zowel voor als na delen voor de gemeenschap. Mieke Hees legt namens de organisatie het een en ander uit.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/VD8yRcJBKfQ?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=VD8yRcJBKfQ&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3637″ /]

 

Tummers advertentie

Tagged