Winnaars regenboogforrel vissen bekend gemaakt

Beesel Events Gem. Beesel Reuver
Op zondag 28 april organiseerde Stichting Draaksteken samen met tal van ondernemers de eerste zeer geslaagde editie van “Beesel in Drakenvlucht”. Met een grootst spektakel in de Indoor Visvijver Reuver, waar grote aantallen bezoekers de hele dag binnenliepen. Belangstellenden werden meegenomen op een reis door de geschiedenis, waar door de stichting uitleg werd gegeven over de organisatie en de achtergronden rondom de recentelijke erkenning van het Draaksteken als immaterieel erfgoed.

Daarnaast kon men ook deelnemen aan een viswedstrijd in een special afgezet stuk rivier waar Regenboogforellen waren uitgezet. Gedurende vijftien minuten mochten deelnemers proberen om een vis aan de haak te slaan, maar niet met een moderne hengel, maar op dezelfde wijze zoals dat ook bij het Draaksteken gebeurde.

Graag maken wij de winnaars van de viswedstrijd in Draaksteken stijl aan jullie bekend.

1ste plaats: M. v.d. Munckhof , 3 Regelboogforellen: 1.121 gram
2de plaats: Joppe Stevens  , 3 Regelboogforellen:  970 gram
3de plaats: Guus en Siem Hanegraaf , 2 Regelboogforellen: 723 gram

Namens Indoor Visserij Reuver en de Stichting Draaksteken, van harte gefeliciteerd met de vangst!

Tummers advertentie