Venlonaar gepakt na straatroof

112 Regio Peel en Maas

De politie heft in da nacht van vrijdag op zaterdag een 28-jarige man uit Venlo aangehouden omdat hij eerder op de avond in Meijel had geprobeerd om een man die zijn hond uitliet van zijn portemonnee te beroven. Daarbij gebruikte hij een groot mes.

Het slachtoffer liep met zijn hondje over de Kurversweg toen de verdachte plots voor hem kwam staan en met een mes dreigde en zei dat hij zijn portemonnee moest afgeven. Het slachtoffer schrok hiervan en rende een nabijgelegen cafe binnen waar hij zijn relaas vertelde tegen enkele klanten. Die gingen meteen op onderzoek uit maar troffen de verdachte niet meer aan. De politie kwam onmiddellijk ter plaatse en zette nog een speurhond in. Ook werd een Burgernet-bericht uitgezonden met het signalement van de verdachte. Omstreeks 22.30 uur werd de verdachte door de politie in Neerkant aangetroffen en aangehouden. Hij is ingesloten in afwachting van een nader onderzoek.

Tummers advertentie

Tagged