Geschoten na verkeersruzie

112 Regio Roermond

De politie heeft zondagavond drie personen aangehouden die vermoedelijk betrokken zijn geweest bij een schietincident.

Rond vijf uur kreeg de politie de melding dat een man met een vuurwapen bedreigd zou zijn door een andere man. Het incident zou zich hebben afgespeeld op de kruising van de Schaapsweg met de Keulsebaan. Een 24-jarige man met een nog onbekende verblijfplaats is in het ziekenhuis aan een schotwond in zijn hand behandeld.

Een 24-jarige man reed met een 32-jarige vrouw weg richting Vlodrop. De ex-vriend van de vrouw, een 27-jarige man uit Roermond reed erachteraan. In één van de auto’s is duidelijk een kogelgat te zien. De politie onderzoekt op dit moment wie er met het wapen geschoten heeft en wat de aanleiding voor de schietpartij is geweest. Alle drie zijn aangehouden.

Tummers advertentie

Tagged