Verdachte aangehouden op Schiphol voor Venlose moord

112 Regio Venlo

De politie heeft woensdagochtend op Schiphol een 52-jarige man aangehouden, in verband met een schietincident met dodelijke afloop op de Lovendaalseweg dat in oktober vorig jaar plaatsvond. Daarbij kwam de 39-jarige bewoonster van de woning door schotwonden om het leven.

De verdachte was onderweg naar het buitenland toen hij woensdagochtend op de luchthaven Schiphol werd aangehouden door de politie. De 52-jarige verdachte verblijvend in Helden is aangehouden op verdenking van betrokken bij de moord op de bewoonster. Door recherchewerk kon de man worden aangehouden. In het kader van het lopende onderzoek kan de politie op dit moment geen mededelingen doen.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/podgLWFl0zQ?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=podgLWFl0zQ&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4376″ /]
Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged