Uitgaansbus gaat uitbreiden

Overige Regio Venlo

Het moederbedrijf Aleto van de populaire disco bus in Noord-Limburg, Uitgaansbus, gaat uitbreiden. Oorspronkelijk reden de bussen voornamelijk vanuit en door Limburg. De vraag naar de unieke Uitgaansbus is landelijk toegenomen waarna het moederbedrijf een wagenpark heeft overgenomen in Beneden-Leeuwen, nabij Nijmegen. Het gecombineerde wagenpark van Aleto en het overgenomen Froggy Tours heeft in totaal maar liefst 1000 zitplaatsen!

Meer uitgaansbussen
Aleto exploiteert onder de naam Uitgaansbus: The party is on the road! vanuit Venlo tevens een 4-tal unieke partybussen. Deze partybussen, allen voorzien van tafelopstellingen, superzware geluidinstallatie, LED discoverlichting, rookmachine, lasers en een grote vriezer voor drankverkoop, zijn door heel Nederland veelgevraagd en een doorslaand succes voor al het vervoer met een feestelijk tintje. De bestaande vloot partybussen van de Uitgaansbus zal derhalve uitgebreid gaan worden met nog 5 soortgelijke feestbussen, welke allemaal in eigen beheer worden omgebouwd.

Enkele van deze bussen zullen in Beneden-Leeuwen gestald gaan worden om zodoende de regio van Maas en Waal maar tevens de randstad beter te kunnen bedienen. Omdat deze bussen ook voorzien zullen zijn van gordels, zijn ze behalve als partybus tevens prima inzetbaar voor schoolreizen, wat de inzetbare capaciteit bij Froggy Tours tevens flink vergroot.

Tummers advertentie