Brandweer redt man uit brandende woning

112 Nieuws Reuver

De brandweer heeft vrijdagochtend een man uit een brandend huis gered. Even na half vier werd de brand ontdekt door een van de buren aan de Parklaan in Reuver en alarmeerde de brandweer. In afwachting van de brandweer heeft de buurman zelf de brand deels geblust.

Door nog onbekende oorzaak ontstond er brand aan de achterzijde van de woning. De bewoner had niet door dat er brand was totdat de brandweer hem wekte. Door de snelle redding van de brandweer raakte de man niet gewond. Een gealarmeerde ambulance personeel heeft de man ter plaatse nog gecontroleerd, maar hoefde niet mee. De woning is door de ontstaande schade tijdelijk onbewoonbaar. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/kp7D_uUkOac?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=kp7D_uUkOac&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4878″ /]
Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged