Trailer voor spannend boek “Mysterie aan de Maas”

Beesel Events

Op vrijdag 31 mei organiseert Eskacé, de stichting voor kunst en cultuur in Beesel/Reuver, Mysterie aan de Maas. Vanaf 20.00 uur treden in de Kloostertuin van WoonGoed 2-Duizend vijf Limburgse auteurs van spannende boeken op: Govert Derix, Paul Weelen, Glen Goutstap, Anouschka Voskuijl en Yvonne Franssen.

Die laatste, oorspronkelijk afkomstig uit Beesel, heeft speciaal voor deze gelegenheid een verhaal geschreven onder dezelfde titel. Mysterie aan de Maas van Yvonne Franssen wordt tijdens deze avond op een speciale manier ten doop gehouden, met ondersteuning van de Politie Noord-Limburg.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/aAKzSY4oipE?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=aAKzSY4oipE&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1045″ /]
Tummers advertentie

Tagged