Dode na ongeval voor gesloten Roertunnel

112 Regio Roermond

Maandagmiddag is een persoon om het leven gekomen na een ongeval op de A73 bij Roermond.  De auto waarin hij of zij zat, botste om 15.50 uur ter hoogte van Linne achterop een stilstaande vrachtwagen. Deze vrachtwagen stond achteraan in een file, die was ontstaan door een afsluiting van de Roertunnel.

De toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.  Over de identiteit van het slachtoffer is op dit moment nog niets bekend. De A73 werd volledig afgesloten voor verkeer richting Venlo. Het ongeval gebeurde vlak voor de afrit Linne waardoor er lange files zijn ontstaan. Door technisch onderzoek van de politie zaten automobilisten lang vast in de file richting Roermond.

 

Foto: Fer Traugott
Tummers advertentie