Vrouw overvallen bij stortingsautomaat bank

112 Regio Roermond

Zondagavond is een vrouw overvallen op het moment dat ze geld wilde storten bij de stortingsautomaat van een bank aan de Willem II Singel in Roermond.

Rond half acht ’s avonds wil de vrouw het geld storten, als ineens een man bij haar staat die de enveloppe te pakken weet te krijgen. Hij stapt achterop een scooter en het tweetal rijdt er vandoor, de tunnel in. Na de tunnel is het tweetal links of rechts afgeslagen.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u misschien informatie over de vluchtroute (via de Maria Theresialaan)? Of heeft u het tweetal voor de overval gezien in de buurt van de bank? Geef uw informatie door via het landelijk telefoonnummer politie 0900 – 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000 (gratis).

Tummers advertentie