Vanalles mis met vrachtauto’s op A67

112 Regio Venlo

Tijdens een controle op de A67 bij 20 vrachtwagens zijn van allerlei boetes uitgedeeld. De politie heeft dinsdag een aantal bestuurders een verkeersboete uitgeschreven tijdens een transportcontrole van het in- en uitreizendverkeer Nederland/Duitsland op de A67.

Samen met netwerkpartners van Dienst Wegverkeer RDW, Landelijke Eenheid Politie Infra, Inspectie Leefomgeving en Transport, afdeling EVOA en Arbeidstijden, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit en de Inspectie Douane werd de controle op de Stanleyweg in Blerick uitgevoerd. In totaal werden dinsdag een twintigtal vrachtwagen combinaties / trekker met oplegger gecontroleerd.

Er werden daarbij 13 boetes uitgeschreven voor onder andere fraude met de digitale tachograaf, ondeugdelijke schokbreker of stootstang, losliggende lading en gebruik van illegale diesel. Het totaalbedrag van de boetes bedraagt 6.219 euro.

Tummers advertentie

Tagged