45 kunstenaars op 3e editie “Kunst Oppe Ruiver”

Events

Gemotiveerd door het grote succes van de voorgaande twee edities organiseert Kunstkring Artimosa in samenwerking met De Witte Stein ook dit jaar weer een prachtige  en zeer professioneel opgezette kunstmarkt onder de titel “KUNST OPPE RUIVER”. In een prachtig paviljoen van circa 1000m² presenteren zich meer dan 45 nationale en internationale kunstenaars uit de Euregio.

Kunstenaars van grote klasse laten er hun werken zien. Het aanbod varieert van abstracte  tot realistische schilderkunst, van gedraaide gebruikskeramiek tot keramische beelden, houtsnijkunst, glaskunst in diverse facetten, beelden in brons en steen, sieraden, geschilderde portretten, gouaches, linosneden, etsen, grafieken, en fotografie, kortom een veelheid van stijlen en uitvoeringen en alles van hoge kwaliteit.

De organisatie rekent ook dit jaar weer op duizenden bezoekers.  “Kunst oppe Ruiver” zal gehouden worden op Pinksterzondag  19 mei van 11.00 tot 18.00 en op Pinkstermaandag  20 mei van 10.00u tot 18.00u. Daar de beurs overdekt is gaat deze onder alle weersomstandigheden door. Het evenement is op het terrein van Restaurant “De Witte Stein”, Keulseweg 193, te Reuver in de prachtige omgeving van de grens met Duitsland.

 

Tummers advertentie

Tagged