Van Baarle opnieuw winnaar Olympia’s Tour

Beesel Nieuws Reuver Sport

Dylan van Baarle is in Reuver eindwinnaar geworden van de 61ste editie van Olympia’s Tour. De wielrenner uit Zoetermeer verstevigde zijn koppositie in het algemeen klassement in de individuele tijdrit van ’s ochtends en zag zijn leiderstrui later die dag in de slotetappe rond Reuver niet meer in gevaar komen. Toch was het spannend, na blessures was het nog hard vechten om voor op de rest te blijven.
De zon had enige moeite om door de wolken te breken. Ondanks dat het grijs begon, was het toch ‘het geheim van Beesel’  aldus Noël Lebens van de Gedeputeerde Staten van Limburg die op bezoek was in Reuver. Zondag een terugblik met videobeelden en een interview met Dylan van Baarle die toch wel nerveus was voor de slot etappe in Reuver.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/cUoEqIjaomI?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=cUoEqIjaomI&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1034″ /]

Klik op een van de afbeeldingen voor meer foto’s


Foto’s: David Dunnaway, later meer

Tummers advertentie

Tagged