VVV-Venlo uit de eredivisie

Regio Venlo Sport

VVV-Venlo is gedegradeerd naar de eerste divisie, dat heeft Omroep Venlo zondag laten weten. De Venlose club heeft ook het tweede duel in de play-offs tegen Go Ahead Eagles verloren. In De Koel ging de ploeg met 0-3 onderuit.

Aangezien de heenwedstrijd in Deventer met 1-0 werd verloren, kan VVV zich na vier jaar op het hoogste niveau weer opmaken voor de Jupiler League. De Venlonaren kwamen al snel in een kansloze positie nadat de bezoekers na een kwartier spelen op voorsprong kwamen. Ook daarna waren de beste kansen voor Go Ahead Eagles. Dit resulteerde in de slotfase van de wedstrijd nog tot twee treffers, waaronder een van oud VVV-er Marnix Kolder.

Go Ahead Eagles neemt het nu voor een promotie naar de eredivisie op tegen FC Volendam. Die club won de eerste play-off-wedstrijd voor promotie/degradatie van MVV. Maandag in een extra uitzending van VVV TV op OpmroepVenlo beelden van de wedstrijd en reacties van spelers, trainer en andere betrokkenen.

Tummers advertentie

Tagged