Sjwaampop vult line-up aan

Events Regio Roermond

Op 17 en 18 augustus vindt de 31e editie van Sjwaampop plaats. Naast de 4 namen die al bekend zijn gemaakt, namelijk Moke en Scrum op zondag en StickyFingers en Roel Berson op zaterdag, maakt Sjwaampop 4 nieuwe namen bekend die 17 en 18 augustus op de Markt in Swalmen optreden.

Zondag
Delain en Splendid zullen op zondag 18 augustus op de Markt staan. Met een tour door Zuid-Afrika, supportact van Within Temptation en als aanbevolen album in Spotify te staan, is Delain het ver aan het schoppen in binnen- en buitenland. Met dit “rock music of a darker nature”-genre is dit een mooie aanvulling op het Sjwaampop programma.
Splendid daarentegen is een band waarvan de muziek als zonneschijn uit je speakers klinkt. Zij maken popmuziek met een knipoog naar reggae en hiphop en live is Splendid een knallende ervaring die je lang bijblijft. De nieuwe single Fast Lane wordt veel gedraaid op 3FM en het beloofd een erg dansbaar optreden te worden.

Zaterdag
Op zaterdag 17 augustus staan Svay & Vekx VS MaxM en Puresang op het Sjwaampop podium. Na allebei een succesvol optreden te hebben gegeven in 2012, is Sjwaampop reuze benieuwd wat ze dit jaar in petto hebben voor het Sjwaampop publiek. Svay & Vekx VS MaxM zijn lokale helden die al op verschillende feesten en festivals speelde waarvan Solar en YumYum de bekendste zullen zijn. Puresang heeft veel gigs gehad door minstens 15 verschillende landen en hebben daarmee bewezen dat ze ieder publiek laten exploderen. De twee broers hebben al op het podium gestaan van 7th Sunday, Solar en Paaspop en zijn geprezen voor hun energieke optreden en de kracht om altijd een unieke ervaring aan bezoekers te leveren.

De laatste namen voor de line-up houden we nog even geheim, maar verwacht nog enkele mooie namen om het programma compleet te maken!

Tummers advertentie

Tagged