Motorcross opstapdag geslaagd

Beesel Nieuws Reuver Sport

MCC Beesel heeft op zaterdag 25 mei in samenwerking met Padxpress.nl voor het eerst een motorcross ‘opstapdag’ georganiseerd in de buiten rijbak van manege de Vossenkuil in Reuver. In totaal deden er 27 leerlingen van de basisscholen uit Beesel en Reuver mee aan de cross. Onder begeleiding van de jeugdleden van MCC Beesel werden op de door ‘ready to compete’ ter beschikking gestelde Yamaha crossmotoren gereden.

De meeste kinderen van groep 4 t/m 8 hadden hiervoor nog nooit op een crossmotor gereden. Het was dan ook geweldig dat na even oefenen de kinderen zelfstandig konden rijden op de minicrossbaan in de buiten rijbak. De reacties van de kinderen en hun ouders waren enthousiast over deze eerste kennismaking met de motorsport, MCC Beesel overweegt het om de ‘opstapdag’ vaker te organiseren.

Tummers advertentie

Tagged