Beeselse Bigband opzoek naar muzikanten

Beesel

De Beeslese Bigband Nice Company is opzoek naar een trombonist en een zanger/zangeres, dat heeft de band laten weten op Twitter. De band bestaat momenteel uit 17 enthousiaste muzikanten die voor hun hobby en plezier samen muziek maken. De formatie is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige bigband met een geheel eigen sound. We spelen nummers uit de 60, 70 en 80’er jaren  in aantrekkelijke Amerikaanse arrangementen. Een vleugje jazz, herkenbare melodielijnen en een swingende sound zijn daarvan de muzikale ingrediënten.

Ongeveer 10 keer per jaar verzorgen ze een optreden. Bijvoorbeeld op feesten, braderieën en allerlei andere festiviteiten, zowel in binnen – als buitenland. Via het contact formulier van de Bigband website kan men zich laten informeren en eventueel aanmelden.

Tummers advertentie

Tagged