Roemenen opgepakt na inbraken

112 Regio Roermond

Drie mannen en een vrouw zijn woensdagavond in Horn aangehouden op verdenking van inbraak in een huis aan de Sporck in Roermond. De politie kreeg in de middag een melding dat er was ingebroken in een woning en dat er sieraden waren buitgemaakt.

Enkele uren laten kwam er een melding dat de personenauto die bij de woning was weggereden werd gesignaleerd in Neer en dat de personen bij diverse woningen aanbelden. Via Burgernet werd opgeroepen uit te kijken naar de auto en er kwamen ook diverse tips binnen. Aan de hand van Burgernet is uiteindelijk de personenauto aangetroffen op de Rijksweg in Horn en werden de vier personen aangehouden. In de auto werden sieraden aangetroffen en in de kofferbak werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De verdachten betreffen een 20-jarige en 27-jarige man, een 32-jarige vrouw afkomstig uit Roemenie en een 35-jarige man uit Geleen. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten vast. De politie onderzoekt de inbraak.

Tummers advertentie