Lokaal boek gepresenteerd: Mysterie aan de Maas

Events Nieuws Reuver

Vrijdagavond heeft stichting Eskace tijdens de “Limburgse avond van het spannende boek” het lokale boek Mysterie aan de Maas gepresenteerd. De stichting organiseerde de avond om  Limburgse schrijvers hun boeken te bespreken en lezen. Peter Winkels interviewde 6 schrijvers die naar Reuver waren gekomen met hun boeken.

Het boek Mysterie aan de Maas werd gepresenteerd en gesigneerd door Yvonne Franssen. De doop van het boek werd met ondersteuning van de politie uitgevoerd. Vele literatuur liefhebbers waren afgekomen naar de Avond van het spannende boek, ook burgemeester Petra-Dassen woonde de avond bij. Ook de winnaar van de “Gouden Strop” was in Reuver, Michael Berg, hij las voor uit Nacht in Parijs. Michael donderdag bekroonde het de Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandstalige misdaadroman.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/ZKyg0yst6rI?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=ZKyg0yst6rI&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1844″ /]
De trailer is hier (klik) te zien
Tummers advertentie

Tagged