Gewoon Lokaal uitzending 4

Gewoon Lokaal

In de vierde uitzending van Gewoon Lokaal gaan de twee onderwerpen over de mogelijkheden binnen het nieuwe medisch centrum de Brink en de Kiersekermis in Beesel. Aan de tafel gaat men diep in over welke zorg er dadelijk gegeven wordt in de Brink. Ook wordt de samenwerking tussen huisartsen en het Viecuri verder uitgelicht. Op de bank gaat men in op de historie van de traditionele Kiersekermis, sinds wanneer en door wie wordt het elkaar opnieuw georganiseerd? Dat hoort u in het tweede deel van het programma. De muziek is ingevuld door het duo Thei en Joop, zij spelen een deel van hun nieuwe single: Ruiver.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/qfJjps_ApAA?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=qfJjps_ApAA&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9266″ /]
Tummers advertentie