Brons voor Reuverse judo dames op NK

Nieuws Reuver Sport
Zaterdag 1 juni was in Nijmegen de Nationale Jeugd Team Competitie (NJTC). Het meisjes team tot 12 jaar, van JC Reuver had zich geplaatst voor dit kampioenschap door de Limburgse jeugd team competitie op hun naar te schrijven. Het team, onder leiding van de coaches Anke Sturme en Rick Peeters, bestond uit: Noa Janssen (J.C.Helden), Bobby Deriks, Renske Leppers,Joni Verhorik, Lieke Derks, Indy Bernards, Iris Peeters en Juul Peeters.
De eerste wedstrijd moest Reuver aantreden tegen judoteam Haaglanden. De Reuverse judoka’s starte slecht, het liep niet zoals het moest, ze konden veel beter. Desondanks werd er maar nipt (3-2) verloren van de Hagenezen, die later het goud mee naar huis namen. De eerste herkansings wedstrijd ging het al beter en er werd met 4-1 gewonnen van JC Achterhoek. Voor brons mee naar huis te nemen moest nog gewonnen worden van judoschool Theunissen, ook een sterk team. De Reuverse meisjes gingen ervoor en wisten na een spannende strijd de derde plaats te veroveren door met 3-2 van de ploeg uit Groesbeek te verslaan. Voor het tweede jaar op rij won JC Reuver bij de meisjes tot 12 jaar het brons met de Nationale Jeugd Team Competitie.
Tummers advertentie