Reuverse in de race voor “Brildraagster van het jaar”

Events Nieuws Reuver

De Reuverse Stefanie van Ulft doet mee in de race om ‘brildrager van het jaar’ te worden. De actie is opgezet voor de veertiende keer door een brillen winkel. Momenteel staat ze in de top-5 van alle Limburgse deelnemers. De kandidaten met de meeste stemmen per provincie zijn de finalist. Uit deze 12 finalisten kiest de jury een top-3.

Deze top-3 wordt op dinsdag 9 juli bekend gemaakt. De top-3 wordt uitgenodigd voor een make-over en een lunch op woensdag 17 juli in Amsterdam. Tijdens deze lunch maakt C├ęcile Narinx, hoofdredactrice ELLE en jurylid, de winnaar bekend.

De landelijke winnaar gaat naar fashion capital New York voor een fotoshoot, geschoten door topmodel Helena Christensen. Dit zal of in december 2013 of in januari 2014 plaatsvinden. Om Stefanie of andere deelnemers te steunen kan men gratis en onbeperkt stemmen via een website (klik hier).

 

 

Tummers advertentie