Omroep Venlo beste lokale omroep NL

Regio Venlo

Omroep Venlo heeft vrijdag de Lokale Omroep Award gekregen voor Beste Lokale Omroep van 2013. De uitreiking van de awards vond plaats bij Beeld & Geluid in Hilversum.

“Omroep Venlo is een lokale omroep die heel zichtbaar is in de samenleving en die haar rol in de lokale nieuwsvoorziening goed oppakt. De omroep werkt bedrijfsmatig en weet dit op de juiste manier te combineren met een goede inhoud van de content die zij brengt. De jury vindt de programma‚Äôs goed en van hoge kwaliteit. Een ambitieuze omroep als Omroep Venlo is zeker in staat is om het visitekaartje van de lokale omroepsector te zijn. De jury was unaniem in haar oordeel: De Lokale Omroep van het Jaar 2013 Omroep Venlo” aldus de OLON.

Het is de vierde keer dat Omroep Venlo is verkozen tot omroep van het jaar, eerder waren ze dat al in 1998, 2005 en 2010. Omroep Venlo was ook twee keer genomineerd in de categorie beste televisieprogramma. Echter ging die prijs naar RTV Dordrecht.

Tummers advertentie