Vier aanhoudingen na vechtpartij

112 Regio Roermond

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vier aanhoudingen verricht na een vechtpartij tussen twee mannen op de Hamstraat. Dat gebeurde nadat omstanders zich ermee bemoeiden en agressief werden. Na verzet zijn de mannen aangehouden. Daarbij heeft de politie pepperspray ingezet.

Even na half vijf kwamen agenten uit bij de vechtpartij. Een van de mannen rende weg en de andere, een 18-jarige uit Roermond, sprak de agenten aan. Deze man werd later ook aangehouden. Tijdens het gesprek begonnen omstanders zich ermee te bemoeien. Een van hen, een 20-jarige man uit Melick, viel vervolgens een agent aan. Na een worsteling werd hij aangehouden. Ook een opstandige 19-jarige man uit Roermond die zich daarmee bemoeide werd aangehouden. In al het tumult werd nog een agressieve 19-jarige man uit Melick aangehouden. Daarbij sneuvelde het glas van een terrasafscheiding. Met behulp van toegesnelde collega’s wisten de agenten de situatie onder controle te krijgen. De verdachten zijn voor verhoor ingesloten. Tegen hun wordt proces-verbaal opgemaakt en ze krijgen een gebiedsverbod.

Tummers advertentie