Zonnige vierde editie van het pleinfeest

Events Reuver

De vierde editie van het pleinfeest bij Bosdael in Reuver is dankzij de zon goed verlopen. Waar de regenval vorig jaar nog zorgde voor tegenvallende bezoekers aantallen, was het dit jaar gezellig druk op het plein. Dit jaar was er van alles te doen op het grote plein. De organisatie (De Zorggroep) had dit jaar de lokale verenigingen betrokken bij het pleinfeest.

Net als voorgaande jaren was er van alles te doen voor jong en oud. Van nagelslakken voor de kinderen tot de scootmobielen vereniging. Daarbij was er veel muziek van lokale artiesten.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/41FXDN_HnE0?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=41FXDN_HnE0&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3610″ /]
Klik op de afbeelding voor meer foto’s
Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged