Kersverse koningspaar bezoekt Venlo

Nieuws Regio Venlo

Het kersverse koningspaar is bezig met een tour door het land en bezoekt van iedere provincie de hoofdstad en minstens twee andere gemeenten. Aankomende woensdag 12 juni bezoekt het koningspaar de binnenstad van Venlo.
Tijdens dit event is er een noodverordening van kracht. Dit betekent dat bezoekers het risico lopen om gefouilleerd te worden en tassen worden onderzocht. Ook mogen bezoekers geen voorwerpen of stoffen bij zich dragen die aanwezigen in gevaar kunnen brengen of openbare orde kunnen verstoren.

Het event zal zich voornamelijk afspelen op de Oude Markt. Hier wordt namelijk een kookbattle gehouden tussen 7 basisscholen uit verschillende regiogemeenten, onder leiding van professionele koks. Deze gerechten mogen door Koning Willem- Alexander en Konigin Máxima geproefd worden. Natuurlijk zijn deze gerechten ook voor de nieuwsgierige bezoeker.

Verwacht wordt dat het koningspaar rond 11:25 uur arriveert in Venlo aan de Kop van de Weerd en tegen 12:00 uur aankomt op de Oude Markt. Het event vindt plaats tussen 11:30 en 15:00 uur. Lex Uiting, bekend van 3FM presenteert dit event.

Tummers advertentie