Oproep aan componisten en tekstschrijvers

Beesel Offenbeek Reuver

Terwijl de zomer er eindelijk aan zit te komen maken “de Windjbuujels” zich op voor de start van het nieuwe vastelaovesseizoen 2013-2014. Dat nieuwe seizoen zal als vanouds beginnen met de jaarlijkse liedjesaovend waarop beslist zal worden welk liedje de nieuwe windjbuujelschlager voor het nieuwe jaar wordt.

Het bestuur van vastelaovesvereiniging “de Windjbuujels” heeft bepaald dat de liedjesaovend 2013 plaatsvindt op zaterdag, 5 oktober 2013, in zaal “de Paerssjtal”. De winnaars 1, 2 en 3 zullen weer worden opgenomen en uitgebracht op een nieuwe cd. Op die cd zal ook het winnende liedje van de Blageliedjesmiddig te horen zijn, evenals enkele schlagers uit het windjbuujelverleden.

De liedjescommissie doet namens het bestuur een oproep aan alle Reuverse componisten en tekstschrijvers die mee willen dingen naar de eerste plaats, om hun inzending, dat wil zeggen tekst en muziek, vóór 1 september 2013, uiterlijk 00.00 uur, bij voorkeur digitaal in te leveren via: liedjes@windjbuujels.nl (tekst in word-bestand en indien mogelijk muziek in pdf-bestand). Levert dit problemen op dan kunnen de inzendingen zoals vanouds vóór genoemde datum en tijdstip op papier aangeleverd worden bij de secretaris van de liedjescommissie: Wim Rovers, St. Annastraat 74.

Wil je meedoen maar heb je geen liedje, of heb je wel tekst maar geen muziek of andersom, laat het ons even weten dan proberen we je in contact te brengen met iemand die je kan helpen.

 

Tummers advertentie