41ste Revoc/VCB Vaderdagtoernooi

Events Gem. Beesel

Hoewel het de afgelopen weken nog niet altijd even lekker strandweer is geweest, is het komende zaterdag op Vaderdag stralend zomerweer als ook dit jaar weer het traditionele Revoc/VCB Vaderdagtoernooi plaatsvindt op sportpark Dijckerhof in Reuver. Een zomers weekend dat geheel in het teken staat van sportiviteit en gezelligheid, met een divers aanbod voor jong tot oud.

Voetvolleybal
Ook dit jaar is de zaterdagmiddag weer gereserveerd voor de voetvolleyers. Op de voetbalvelden van Dijckerhof kunnen de deelnemers hun voeten laten spreken in teams van 3 personen. Om 14.00 uur wordt er gestart met het toernooi, dat natuurlijk ook volop kansen biedt voor niet-voetballers!

Door tot het einde!
De avond aansluitend op het voetvolleybaltoernooi staat sinds vorig jaar geheel in het teken van een daverend feest met dit jaar wederom een DJ van formaat. Niemand minder dan de Roermondse DJ Bix (elk jaar garant voor voetjes van de vloer tijdens de kermis in Reuver, maar ook staat hij dit jaar op Solar en Op Dreef Festival) draait deze avond de lekkerste muziek waarbij stilstaan onmogelijk is! Vanzelfsprekend is het feest voor iedereen die maar wil, er is dan ook geen entree die avond.

Volleybal
De zondag is traditiegetrouw voor alle vaders gereserveerd en natuurlijk ook weer voor de inmiddels 41ste editie van het Revoc/VCB Vaderdagtoernooi. Nadat iedereen weer bijgekomen is van het feest starten om 10:00 uur de wedstrijden. Je hoeft natuurlijk geen volleyballer te zijn, want er zijn ook recreatieve klassen om in deel te nemen. Speel je wel al volleybal, dan is de hogere klasse of beachklasse misschien wat voor jou. Wil je meer info of wil je je inschrijven? Ga dan naar www.revocvcb.nl/toernooi en geniet komend weekend van een sportief én gezellig weekend

Tummers advertentie