Man wordt zwaargewond wakker

112 Regio Venlo

Een 55-jarig man is donderdag ernstig mishandeld in zijn woning aan de Bongerdstraat. De man belde rond 20.15 uur zelf de politie nadat hij wakker was geworden en merkte dat hij gewond was.

Toen de politie arriveerde constateerden agenten dat de man ernstig gewond was. Het slachtoffer was verward en vertelde een onduidelijk verhaal. Eerste prioriteit was om het slachtoffer naar de eerste hulp te brengen. De politie stelt een onderzoek in in de woning en doet vrijdag buurtonderzoek om een en ander helder te krijgen. Over de toestand van de man is niets bekend. De politie komt graag in contact met getuigen die iets gehoord of gezien hebben dat gelinkt kan worden aan de mishandeling. Bellen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Tummers advertentie