Kleine caravan geschaard na ongeval op A73

112 Nieuws Reuver

Op de A73 ter hoogte van Reuver is zaterdag een vouwcaravan geschaard na een aanrijding. Dat gebeurde bij het viaduct Bergerhof. Door nog onbekende oorzaak botste een personenauto achterop de caravan, die vloog door de klap voorbij het voertuig dat de caravan trok.

Tijdens het bergen van de zwaar beschadigde voertuigen werd het verkeer over de vluchtstrook gestuurd. Zover bekend is er niemand noemenswaardig gewond geraakt. De hulpdiensten waren vanwege het ongeval met meerdere voertuigen uitgerukt. Zo kwamen er brandweer voertuigen uit Roermond en Belfeld, die konden na aankomst terug rijden naar de kazerne.. De Reuverse brandweer heeft twee aanwezige gasflessen in de caravan veiliggesteld.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/Gw12ZtnSjhY?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=Gw12ZtnSjhY&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9191″ /]

Foto’s: David Dunnaway

 

Tummers advertentie

Tagged