Matige opkomst tijdens duikclinic

Events Nieuws Reuver

Tijdens de duikclinic bij de Bercken in Reuver hebben z’n 15 mensen uiteindelijk gedoken. Vooraf hadden zich al 8 man aangemeld, uiteindelijk wilde er toch nog een aantal ervaren hoe het is om te duiken. Onderwater zwemmen met z’n 20kilo aan materiaal is vrij ongemakkelijk als je voor ’t eerst duikt. De duikvereniging “de Duukers” uit Tegelen begeleidde iedereen tijdens de duik. Ondanks dat er ruimte was voor meer duiken in het zwembad, is de vereniging van plan om op termijn nog een duikavond te organiseren.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/iVtQAoW_KTQ?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=iVtQAoW_KTQ&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8664″ /]


Foto’s: D.C. de Duukers

Tummers advertentie

Tagged