Scooter rijder gewond na aanrijding

112 Regio Venlo

Dinsdagmorgen is een scooter rijder gewond geraakt nadat hij in de flank reed van een personenauto. Dat gebeurde op de Industriestraat in Tegelen rond half twaalf. De personenauto reed van een parkeerplaats af toen de scooter uit een flauwe bocht kwam en daardoor vermoedelijk de auto niet gezien heeft.

De politie doet onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. Bij de hulpverlening werd ook een traumahelikopter ingezet omdat men vreesde voor ernstige verwondingen. Dat bleek uiteindelijk mee te vallen, mede doordat hij een helm droeg, het slachtoffer werd m et schouder- en beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de scooter is een 17-jarige jongen uit Belfeld.Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie